Hrvatska
0

U Pulu prvi put sletio avion iz St. Petersburga

Pulsku zračnu luku jutros je prvi put sletio zrakoplov kompanije S7 iz St. Petersburga kojim je u Istru doputovalo 85 turista koji će idućih tjedan dana boraviti na istarskom poluotoku. Time je otvorena nova izravna linija od Pule do Sankt Petersburga u sklopu koje će biti moguće letjeti jednom tjedno – nedjeljom, zrakoplovima Airbus A319. […]

U Pulu prvi put sletio avion iz St. Petersburga

Pulsku zračnu luku jutros je prvi put sletio zrakoplov kompanije S7 iz St. Petersburga kojim je u Istru doputovalo 85 turista koji će idućih tjedan dana boraviti na istarskom poluotoku.

Time je otvorena nova izravna linija od Pule do Sankt Petersburga u sklopu koje će biti moguće letjeti jednom tjedno – nedjeljom, zrakoplovima Airbus A319.

Kako navode u pulskoj zračnoj luci, “S7 Airlines ima najnoviju i jednu od najmodernijih flota na ruskom tržištu zrakoplovnog prijevoza. Među prvih je 100 najboljih svjetskih zrakoplovnih tvrtki, treća u Istočnoj Europi. Kompanija je dobitnik nagrade za vodeću sigurnost u kategoriji ‘Sigurnost prijevoza: sigurni let’, a lani su prevezli više od 14,2 milijuna putnika”.

“Iznimno smo zadovoljni što smo otvorili još jednu izravnu liniju koja će jednom tjedno, do kraja rujna, u Pulu dovoziti turiste iz Rusije”, izjavio je novinarima direktor pulske zračne luke Svemir Radmilo.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply