Hrvatska
0

Skandal na Visu/ Zabava na brodu Čedomira Jovanovića: Filmska ekipa ‘Mamma Mije’ ne smije više tulumariti na brodu, presrela ih policija?

Već mjesec dana na Visu se snima nastavak mjuzikla “Mamma Mia”, a na otoku je stotinu članova filmske ekipe uz neke od najvećih holivudskih zvijezda. Neke scene snimaju se na brodovima u moru kod Visa, a ekipa je navodno neke od njih koristila i kako bi tulumarila kad se odmaraju od snimanja. Ipak, tome je […]

Skandal na Visu/ Zabava na brodu Čedomira Jovanovića: Filmska ekipa ‘Mamma Mije’ ne smije više tulumariti na brodu, presrela ih policija?

Već mjesec dana na Visu se snima nastavak mjuzikla “Mamma Mia”, a na otoku je stotinu članova filmske ekipe uz neke od najvećih holivudskih zvijezda. Neke scene snimaju se na brodovima u moru kod Visa, a ekipa je navodno neke od njih koristila i kako bi tulumarila kad se odmaraju od snimanja.

Ipak, tome je na put stala hrvatska policija. Kako piše 24sata, zbog sumnje u ‘crni čarter’ presreli su luksuzni brod filmske ekipe u moru ispred Komiže i zabranili im plovidbu. ‘Crni čarter’ je termin za ilegalno iznajmljivanje brodova, pri čemu putnici najam plaćaju isključivo vlasniku plovila odnosno ne plaćaju boravišne pristojbe ni porez.

Brod, koji je navodno u vlasništvu srpskog političara Čedomira Jovanovića, trenutno je pod inspekcijskim nadzorom Lučke kapetanije, doznaje 24sata, te ne smije isplovljavati.

Zbog višemilijunskih ugovora, nitko od zaposlenika koji imaju ikakve veze s holivudskom produkcijom na Visu ne smije otkrivati detalje o ovom incidentu.

Na Visu su, između ostalih, trenutno i glumci Andy Garcia, Colin Firth i Pierce Brosnan, a očekuje se i dolazak Meryl Streep.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply