Hrvatska
0

Otkriveno tko je grlio Sanadera na fotki iz Rusije

Mnogo ogorčenosti izazvala je fotografija Ive Sanadera iz Kalinjingrada gdje je hrvatska nogometna reprezentacija igrala prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a sada se otkrilo tko se to slikao s optuženikom za najtežu korupciju. Podsjetimo, fotografiju bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a kojem se sudi za goleme korupcijske afere kako pozira među nekoliko navijača za stolom u […]

Otkriveno tko je grlio Sanadera na fotki iz Rusije

Mnogo ogorčenosti izazvala je fotografija Ive Sanadera iz Kalinjingrada gdje je hrvatska nogometna reprezentacija igrala prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a sada se otkrilo tko se to slikao s optuženikom za najtežu korupciju.

Podsjetimo, fotografiju bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a kojem se sudi za goleme korupcijske afere kako pozira među nekoliko navijača za stolom u restoranu objavio je PR stručnjak Vedran Strukar.

“Ova slika govori više od tisuću riječi. Ćaća kao najveći celebrity s navijačima kao akreditirani VIP uglednik u Kaliningradu…”, napisao je Strukar uz fotografiju. Tko je Sanaderu omogućio uživanje na Svjetskom prvenstvu u statusu VIP gosta još uvijek je misterij.

No zato više nije misterij tko na fotografiji grli optuženika za najtežu korupciju.

Osnivač autograf.hr-a Drago Pilsel otkrio je da je najprisniji od četvorice Sanaderovih obožavatelja s fotografije tužitelj u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine. Riječ je, piše Pilsel, o Ivanu Matešiću.

Na službenim stranicama Tužilaštva BiH stoji da je Matešić rođen 1986. u Prozoru, da je diplomirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru 2000. godine i da je 2013. imenovan za tužitelja Tužilaštva BiH.

Radio je i kao sudac Prekršajnog suda u Prozoru i kao savjetnik federalnog ministra pravde.

Logični nastavak karijere je fotografija s optuženikom za najtežu korupciju u susjednoj zemlji, čiji dres i nosi, piše Index.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply