Hrvatska
0

‘O moj Bože, sad se sramim i jako mi je neugodno!’ Kanadsku turistkinju zbunili dresovi pa zatražila fotografiju s krivim premijerom

Premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković u srijedu prijepodne otputovali su u Moskvu, gdje će bodriti naše nogometaše, koji u polufinalnoj utakmici Svjetskoga prvenstva igraju protiv Engleske. Pojavljivanje naših političara u Zračnoj Luci Franjo Tuđman izazvalo je opće oduševljenje među drugim putnicima, pa ne čudi što se jedna kanadska turistkinja za uspomenu poželjela […]

‘O moj Bože, sad se sramim i jako mi je neugodno!’ Kanadsku turistkinju zbunili dresovi pa zatražila fotografiju s krivim premijerom

Premijer Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković u srijedu prijepodne otputovali su u Moskvu, gdje će bodriti naše nogometaše, koji u polufinalnoj utakmici Svjetskoga prvenstva igraju protiv Engleske.

Pojavljivanje naših političara u Zračnoj Luci Franjo Tuđman izazvalo je opće oduševljenje među drugim putnicima, pa ne čudi što se jedna kanadska turistkinja za uspomenu poželjela fotografirati s hrvatskim premijerom. No zbunila se pa je prvo, umjesto Plenkoviću, prišla – Jandrokoviću!

Sve je, naravno, snimio novinar N1 televizije i objavio na Twitteru.

– E pa predsjedniče Sabora, ti si ipak najveći! – našalio se dobro raspoloženi Andrej Plenković dok je njegov kolega pozirao s Kanađankom. No čim je shvatila da je pogriješila, turistkinja je zatražila i fotografiju s “pravim premijerom”.

– O moj Bože, sad se sramim i jako mi je neugodno! – ispričavala se žena, koja je zbog Jandrokovićeva prepoznatljiva “kockastoga” dresa vjerojatno zaključila da je upravo on predsjednik naše Vlade. Plenković je, naime, nosio onaj plavocrni.

– Uskladili smo se tako da smo obojica obukli različite – izjavio je Plenković i dodao kako je uvjeren da će Hrvatska u srijedu navečer pobijediti.

– Bio sam u utorak u Velikoj Britaniji i sve smo dogovorili – nastavio je premijer u šaljivome tonu.

Kad su ga pitali koja mu je najdraža navijačka pjesma, rekao je kako su mu sve drage, ali ipak najviše voli hitove Zaprešić Boysa, a Jandroković se odlučio za hit “Srce vatreno”.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply