Hrvatska
0

Neobična svadbena povorka na dva kotača u središtu Siska

Neobični svatovi prošli su jučer Siskom. Umjesto uobičajene automobilske svatovske povorke, svatovi Violete Domitrović i Dražena Vinčića stigli su na biciklima. – Ljubitelji smo biciklizma i članovi udruge “Labudovi”. Vozimo po cijeloj BiH i Sloveniji, družimo se stalno pa smo se odlučili za biciklističko vjenčanje jer su mnogi naši prijatelji također u “Labudovima” – rekao […]

Neobična svadbena povorka na dva kotača u središtu Siska

Neobični svatovi prošli su jučer Siskom. Umjesto uobičajene automobilske svatovske povorke, svatovi Violete Domitrović i Dražena Vinčića stigli su na biciklima.

– Ljubitelji smo biciklizma i članovi udruge “Labudovi”. Vozimo po cijeloj BiH i Sloveniji, družimo se stalno pa smo se odlučili za biciklističko vjenčanje jer su mnogi naši prijatelji također u “Labudovima” – rekao nam je mladoženja Dražen koji je sa svojom Violetom brakom okrunio devetogodišnju vezu.

Nakon obreda u sisačkoj utvrdi Stari grad, tridesetak uzvanika je na biciklima, uz trube i barjake, prošlo središtem Siska, a neuobičajena povorka privlačila je pozornost prolaznika.

Labudovi inače okupljaju rekreativce, koji znaju ipak biciklirati i na rutama dužima od 100 kilometara, a u rujnu bi trebali formirati i službeni klub kako bi se mogli i natjecati. Do tada su kao obitelj, a kazuju da će obitelj ostati i na natjecateljskim stazama.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply