Hrvatska
0

Ministrica Divjak u sabornici tijekom rasprave jela čokoladu/Škibola je napao, Žagar branio, a ona im svima odgovorila: ‘To nije čokolada, nego kolač’

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u srijedu je tijekom rasprave u sabornici o izmjenama Zakona o odgoju i obrazovanju jela čokoladu, na što je upozorio nezavisni zastupnik Marin Škibola. “Dok je gospodin Tomislav Sokol izlagao, ministrica i članovi ministarstva su jeli”, upozorio je Škibola pozivajući na povredu Poslovnika. “Smatram da takvo ponašanje u Hrvatskom […]

Ministrica Divjak u sabornici tijekom rasprave jela čokoladu/Škibola je napao, Žagar branio, a ona im svima odgovorila: ‘To nije čokolada, nego kolač’

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak u srijedu je tijekom rasprave u sabornici o izmjenama Zakona o odgoju i obrazovanju jela čokoladu, na što je upozorio nezavisni zastupnik Marin Škibola.

“Dok je gospodin Tomislav Sokol izlagao, ministrica i članovi ministarstva su jeli”, upozorio je Škibola pozivajući na povredu Poslovnika.

“Smatram da takvo ponašanje u Hrvatskom saboru uopće nije kulturno niti principijelno. Kada je gospodin Ivan Pernar ovdje jeo pizzu, onda ste ga izbacivali van iz Sabora, a kad se ministrica i njeni stručni savjetnici časte na oči svih saborskih zastupnika onda nitko ministricu i njezina stručna tijela nije niti upozorio”, kazao je Škibola.

“Ministrica ima dobru liniju, pa onda ne vidim da je baš previše jela”, stao je u obranu Divjak nezavisni Tomislav Žagar.

Divjak je pak u završnom izlaganju ustvrdila da nije jela kolač nego čokoladu, odgovarajući na upadice iz klupa.

Ivan Pernar u prosincu 2016. godine tijekom rasprave o državnom proračunu za 2017. u saborskim je klupama jeo pizzu, zbog čega je zaradio opomenu predsjedavajućeg.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply