Hrvatska
0

Američki bloger otkrio što bi sve turiste moglo šokirati u Hrvatskoj: Plaže ‘bole’, cijene su pristupačne, a žene prelijepe

– Želite li čuti iskustva s putovanja iz prve ruke, od stvarnih putnika, bez ikakva uljepšavanja? Mi smo četveročlana obitelj koja radi baš to – putuje svijetom, proučava, doživljava, a onda s vama dijeli sve svoje pogreške, avanture i savjete. Zašto? Zato što smo se umorili od klasičnih turističkih vodiča koji samo kopiraju jedni druge […]

Američki bloger otkrio što bi sve turiste moglo šokirati u Hrvatskoj: Plaže ‘bole’, cijene su pristupačne, a žene prelijepe

– Želite li čuti iskustva s putovanja iz prve ruke, od stvarnih putnika, bez ikakva uljepšavanja? Mi smo četveročlana obitelj koja radi baš to – putuje svijetom, proučava, doživljava, a onda s vama dijeli sve svoje pogreške, avanture i savjete.

Zašto? Zato što smo se umorili od klasičnih turističkih vodiča koji samo kopiraju jedni druge – ovako je popularni bloger Mark Wolters, inače profesor u gradu Quincyju u američkoj saveznoj državi Ilinois, na svojoj službenoj internetskoj stranici opisao vlastiti hobi koji je pretvorio u biznis.

Njegov YouTube kanal trenutačno ima više od 300.000 pretplatnika, a Mark je upravo ondje objavio video s Visa u kojem je nabrojao “deset stvari koje će vas šokirati o Hrvatskoj”.

Wolters se oduševio brojem Hrvata koji odlično govore engleski jezik, napominje kako su cijene u Lijepoj našoj itekako pristupačne, a nije mogao ne primijetiti i koliko su Hrvatice zgodne.

Ipak, objasnio je da su plaže na hrvatskom Jadranu kamene i stjenovite pa “bole”, a ima i ježinaca, kojih se on osobno užasava.

Za Dubrovnik kaže da je savršen i isplati ga se posjetiti bez obzira na milijune turista koji ga okupiraju, osobito u ljetnim mjesecima (američki bloger čak se zapitao kako toliko ljudi uopće stane u grad).

I za kraj, Wolters je zaključio kako su Hrvati jako ponosni na svoju državu i vole isticati vlastitu nacionalnost.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply