Crna Kronika
0

Obračun na Trešnjevci/ Upucan muškarac koji se nedavno vratio iz Irske, naoružani napadač u bijegu, susjedi: ‘Sve se dogodilo zbog jedne djevojke…’

Sinoć oko 21 sat na zagrebačkoj Trešnjevci došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen 38-godišnji muškarac. Obračun pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima zbio se u Zvorničkoj ulici nedaleko trešnjevačke tržnice. Ranjena osoba prevezena je u bolnicu na sanaciju ozlieda, a policija je preplavila ulicu i radila očevid. Tko je počinitelj koji po gradu hoda […]

Obračun na Trešnjevci/ Upucan muškarac koji se nedavno vratio iz Irske, naoružani napadač u bijegu, susjedi: ‘Sve se dogodilo zbog jedne djevojke…’

Sinoć oko 21 sat na zagrebačkoj Trešnjevci došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen 38-godišnji muškarac. Obračun pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima zbio se u Zvorničkoj ulici nedaleko trešnjevačke tržnice.

Ranjena osoba prevezena je u bolnicu na sanaciju ozlieda, a policija je preplavila ulicu i radila očevid. Tko je počinitelj koji po gradu hoda naoružan još uvijek nije poznato.

Neki od stanara zgrade ispred koje se dogodila pucnjava ostali su neugodno iznenađeni dolaskom policije zbog ranjenog mladića. Policijski očevid potrajao je dugo u noć.

– Zvučalo je kao da je neki metak ispaljen, ali nismo ni pomišljali da se pod prozorom odvija drama. Nisam čula galamu. Ne znam što je zapravo svemu prethodilo, a kad je došla policija pod rotirkama, inicijalni osjećaj pucnjave postao je stvaran. Jedan susjed mi je ispričao kako se navodno sinoć ranjeni mladić susreo s dvojicom mladića i da mu je jedan od njih pucao u donji dio tijela, valjda u nogu – opisuje za Jutarnji jedna od stanarki Zvorničke ulice.

Drugi, pak, susjed kaže da je ranjeni čovjek navodno jedan lokalac iz kvarta koji je nedavno došao iz Irske gdje radi u ugostiteljstvu kao kuhar: – Nije prošlo ni 12 sati od tog nemilog događaja, a po kvartu se svašta priča o povodu, a prema posljednjoj teoriji navodno je motiv neka djevojka čije je srce osvojio ozlijeđeni muškarac, ustvrdio je drugi susjed.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply