Sport
0

Zupčić u Pjongčangu do rezultata karijere u kombinaciji

Nakon što su organizatori morali odgoditi vožnju spusta koja je bila planirana za nedjelju, skijaši su tako alpske discipline u Pjongčangu otvorili kombinacijom, a sjajan uspsjeh ostvrio je naš Filip Zubčić koji je zauzeo 12. mjesto. Naš najbolji skijaš tako je doskijao do svog najboljeg rezultata u karijeri u kombinaciji obzirom da je inače veleslalomaš. […]

Zupčić u Pjongčangu do rezultata karijere u kombinaciji

Nakon što su organizatori morali odgoditi vožnju spusta koja je bila planirana za nedjelju, skijaši su tako alpske discipline u Pjongčangu otvorili kombinacijom, a sjajan uspsjeh ostvrio je naš Filip Zubčić koji je zauzeo 12. mjesto.

Naš najbolji skijaš tako je doskijao do svog najboljeg rezultata u karijeri u kombinaciji obzirom da je inače veleslalomaš. Najbolji rezultat u ovoj disciplini Zubčić je ostvario u Kitzbühelu 2014. godine kada je završio na 17. mjestu.

Nakon što je u prvoj vožnji zauzeo 28. mjesto, Zubčić je odlično odvezao slalomsku utrku i tako napredovao za gotovo 10 mjesta u ukuppnom poretku. Zlato je pripalo trenutačnonajboljem skijašu svijeta, Austrijancu Marcelu Hirscheru, srebro je uzeo Francuz Alexis Pinturault, dok je bronca pripala Victoru Muffatu-Jeandetu.

Naš drugi predstavnik, Natko Zrnčić-Dim završio je na 19. mjestu.

————————————————————

ZOI, alpska kombinacija (M):

1. Marcel Hirscher (Austrija) 2:06,52

2. Alexis Pinturault (Francuska) +0,23

3. Victor Muffat-Jeandet (Francuska) +1,02

12. Filip Zubčić (Hrvatska) +3,08

19. Natko Zrnčić-Dim (Hrvatska +4,03

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply