Nogomet
0

Španjolci otkrili novi detalj u ‘slučaju Modrić’ koji je zabrinuo Realove navijače: Je li ovo dosad najveći indikator da Luka zaista napušta Madrid?

Sapunica oko mogućeg transfera Luke Modrića iz Real Madrida u Inter dobila je, čini se, novo poglavlje. Onda Cero javlja kako će kapetan Vatrenih u pratnji agenta na današnjem sastanku s predsjednikom Reala Florentinom Perezom zatražiti transfer u Inter, a ovakva vijest osvanula je i na naslovnici Marcinog portala. Kako će u Realu reagirati na […]

Španjolci otkrili novi detalj u ‘slučaju Modrić’ koji je zabrinuo Realove navijače: Je li ovo dosad najveći indikator da Luka zaista napušta Madrid?

Sapunica oko mogućeg transfera Luke Modrića iz Real Madrida u Inter dobila je, čini se, novo poglavlje.

Onda Cero javlja kako će kapetan Vatrenih u pratnji agenta na današnjem sastanku s predsjednikom Reala Florentinom Perezom zatražiti transfer u Inter, a ovakva vijest osvanula je i na naslovnici Marcinog portala.

Kako će u Realu reagirati na ovakav zahtjev ako do njega uistinu i dođe ostaje za vidjeti, ali ranije se Perez pozvao na službenu odštetnu klauzulu u Modrićevom ugovoru tešku vrtoglavih 750 milijuna eura.

U Realu će u pregovorima bez sumnje ponuditi bogatiji ugovor, a u Interu mu navodno nude 10 milijuna eura po sezoni i kasniji odlazak u Kinu na dvije godine nakon odrađenog ugovora u Italiji s jednakim primanjima. Trenutno Modrić zarađuje oko 8 milijuna eura, a danas bi se trebao odigrati sudbonosni sastanak s predsjednikom.

U međuvremenu je na Asu osvanuo zanimljiv tekst pod naslovom: ‘Real zaboravio Modrića na društvenim mrežama’.

Kraljevski klub odabrao je petoricu igrača na naslovnoj fotografiji koja reklamira klub na društvenim mrežama, a na njoj nema najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, nego su na njoj Bale, Benzema, Ramos, Marcelo i Kroos. Malo neobičan detalj, zar ne?

Je li to indikator da Modrić nakon ove sezone više neće nositi dres Reala? Ostaje za vidjeti…

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply