Nogomet
0

Sjajnom vatrenom nakon pobjede nad Nigerijom skočila cijena: Klub ga ne pušta ispod 50 milijuna eura

Andrej Kramarić nakon dobre sezone u Hoffenheimu, dobru igru pokazao je i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nastavi li tako ovog ljeta mogao bi promijeniti sredinu. Zato su u Hoffenheimu odlučili izvjesiti cijenu za Kramarića kako bi potencijalni kupci znali koliko ponijeti na pregovore. Sportski direktor njemačkog prvoligaša Alexander Rosen rekao je kako bi […]

Sjajnom vatrenom nakon pobjede nad Nigerijom skočila cijena: Klub ga ne pušta ispod 50 milijuna eura

Andrej Kramarić nakon dobre sezone u Hoffenheimu, dobru igru pokazao je i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a nastavi li tako ovog ljeta mogao bi promijeniti sredinu. Zato su u Hoffenheimu odlučili izvjesiti cijenu za Kramarića kako bi potencijalni kupci znali koliko ponijeti na pregovore. Sportski direktor njemačkog prvoligaša Alexander Rosen rekao je kako bi Krama mogao otići za više od 50 milijuna eura.

“Ne mogu unaprijed odbaciti neku opciju, ali prošle zime smo imali ponudu iz Italije u visini od 30 milijuna eura, no tada nismo ni razmišljali o njegovoj prodaji. Kada bi u klub stigla ponuda od 50 milijuna eura, ne znam kako bismo reagirali”, poslao je signal zainteresiranima Rosen.

Kramarić je protekle sezone u dresu Hoffenheima odigrao 42 utakmice i zabio 13 golova, te svoju ekipu odveo do Lige prvaka. Među zainteresiranima za njegove usluge spominje se Bayern kojeg je preuzeo bivši izbornik Hrvatske Niko Kovač. Promijeni li Kramarić klub ovoga ljeta, a odšteta za njega stvarno bude iznosila 50 milijuna eura, postat će apsolutni hrvatski rekorder i preskočiti Matea Kovačića koji drži prvo mjesto s 31 milijunom eura.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply