Nogomet
0

Oproštaj od Maksimira/ Nakon četiri godine u Dinamovu dresu vraća se kući: ‘Pola srca mi ostaje u Hrvatskoj…’

Sada je službeno: donedavni dinamovac Leonardo Sigali karijeru nastavlja u Argentini, preciznije u Racingu. Nakon gotovo četiri godine Sigali napušta Maksimit i vraća se u svoju rodnu zemlju. Iako Dinamo nije službeno objavio nagađa se da se iznos njegovog transfera kreće oko 1.8 milijuna eura. “Nakon tri i pol godine odlazim iz kluba. Svi su […]

Oproštaj od Maksimira/ Nakon četiri godine u Dinamovu dresu vraća se kući: ‘Pola srca mi ostaje u Hrvatskoj…’

Sada je službeno: donedavni dinamovac Leonardo Sigali karijeru nastavlja u Argentini, preciznije u Racingu.

Nakon gotovo četiri godine Sigali napušta Maksimit i vraća se u svoju rodnu zemlju. Iako Dinamo nije službeno objavio nagađa se da se iznos njegovog transfera kreće oko 1.8 milijuna eura.

“Nakon tri i pol godine odlazim iz kluba. Svi su bili jako dobri prema meni od prvog dana. Stekao sam tu puno prijatelja, svi su mi pomagali i danas sam podjednako tužan i sretan. Svi znate da mi je cura Hrvatica, sigurno ću se vraćati u Hrvatsku. Pola srca mi ostaje u Hrvatskoj”, rekao je u dirljivom razgovoru na tečnom hrvatskom jeziku Leonardo za službenu web-stranicu kluba.

“Bilo mi je jako dobro u Dinamu. Radio sam svaki dan i davao sve od sebe. Vraćam se sretan u Argentinu jer mislim da sam imao ovdje četiri lijepe godine karijere. Došao sam tada u veliki klub Dinamo i jedna od mojih želja se svakako ispunila – igrao sam dva puta u Ligi prvaka. Osvojio sam s klubom četiri trofeja, bio kapetan.. Hvala trenerima i ekipi, navijačima, svima s kojima sam se susreo u Dinamu”.

U dresu Dinama Sigali je odigrao 128 utakmica u svim natjecanjima, a zabio je i osam golova.

“Došao je u Hrvatsku, vidio zemlju, naučio hrvatski jezik, definitivno i možda najviše pobijedio u tome što je ovdje pronašao ženu svog života. A na profesionalnom planu ne trebamo niti pričati koliko je dao za klub. Bez ijednog milimetra susprezanja dao je sve od sebe, bio pravi i kvalitetan nogometaš svih tih godina. Hvala mu na tome i želim mu svu sreću u Argentini”, oprostio se od Sigalija Dinamov trener Mario Cvitanović.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply