Nogomet
0

Domagoj Vida napušta Dynamo nakon 4 godine, a njegov novi klub sada će prevoditi hrvatski stoperski par

Domagoj Vida propustio je jučerašnju pobjedu kijevskog Dinama protiv Zirke (3:0), a danas se saznao i razlog. Naime, hrvatski je reprezentativac dogovorio transfer u turski Bešiktaš. “Vida nije bio u sastavu jer mu je klub dopustio da dogovori transfer. Ne smijem vam reći o kojem se klubu radi”, izjavio je trener kijevskog Dinama, 43-godišnji Bjelorus, […]

Domagoj Vida napušta Dynamo nakon 4 godine, a njegov novi klub sada će prevoditi hrvatski stoperski par

Domagoj Vida propustio je jučerašnju pobjedu kijevskog Dinama protiv Zirke (3:0), a danas se saznao i razlog. Naime, hrvatski je reprezentativac dogovorio transfer u turski Bešiktaš.

“Vida nije bio u sastavu jer mu je klub dopustio da dogovori transfer. Ne smijem vam reći o kojem se klubu radi”, izjavio je trener kijevskog Dinama, 43-godišnji Bjelorus, Aleksandar Katskevič.

No, kako piše turski Fanatik, 28-godišnji Vida potpisao je za Bešiktaš i to za 2 milijuna eura. Hrvatski je reprezentativac imao ugovor s ukrajinskim klubom do kraja kalendarske godine pa Dinamo nije htio da tada Vida ode besplatno već su ga prodali sada i to za cifru koju su platili zagrebačkom Dinamu za transfer Josipa Pivarića.

Vida bi liječnički pregled u Istanbulu trebao odraditi u ponedjeljak i nakon toga i službeno potpisati ugovor na dvije godine s opcijom produljenja na još jednu godinu.

U Bešiktašu igra još jedan Vatreni, 23-godišnji Matej Mitrović, koji je tamo stigao prošle sezone iz Rijeke. Turski će dakle prvak predvoditi hrvatski stoperski par.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply