Nogomet
0

Bilić napokon pronašao novi klub? ‘Sve je dogovoreno’

Slaven Bilić trebao bi postati novi trener Eintrachta, objavio je portal sge4ever.de, stranica koja okuplja navijače kluba iz Frankfurta. “Normalno je da nećemo komentirati takva nagađanja”, stigao je odgovor iz kluba, ali navijači tvrde da imaju saznanja kako je s bivšim hrvatskim izbornikom sve dogovoreno. Podsjetimo, Niko Kovač će u subotu odraditi posljednju utakmicu na […]

Bilić napokon pronašao novi klub? ‘Sve je dogovoreno’

Slaven Bilić trebao bi postati novi trener Eintrachta, objavio je portal sge4ever.de, stranica koja okuplja navijače kluba iz Frankfurta.

“Normalno je da nećemo komentirati takva nagađanja”, stigao je odgovor iz kluba, ali navijači tvrde da imaju saznanja kako je s bivšim hrvatskim izbornikom sve dogovoreno.

Podsjetimo, Niko Kovač će u subotu odraditi posljednju utakmicu na klupi Eintrachta, nakon čega će preuzeti Bayern, klub protiv kojeg Eintracht upravo igra u finalu Kupa.

Bilić se već mjesecima povezuje s Eintrachtom. Bez posla je otkako je dobio otkaz West Hamu prošle godine. Nijemci navode da bi Bilić trebao potpisati ugovor na dvije ili tri godine i da bi trebao biti predstavljen nakon finala Kupa.

I Bild navodi da je Bilić glavni favorit za poziciju Kovačeva nasljednika. U konkurenciji su, tvrdi Bild, i Ralph Hasenhüttl i David Wagner.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply