Poznati
0

Titova unuka nema razumijevanja za Čilića: Tri i pol žulja nam upravo trljaju o nos, a ovako izgleda stopalo gotovo svake balerine!!

Žuljevi Marina Čilića, zbog kojih u finalu Wimbledona ipak nije pokazao svoju najbolju igru, te medijska reakcija oko zdravstvenih problema našeg najboljeg tenisača toliko su iziritirali Sašu Broz, unuku Josipa Broza Tita, da je odlučila se oglasiti na svom Facebook profilu, a pritom je objavila i prigodnu fotografiju stopala balerine. – Ovako izgleda stopalo balerine. […]

Titova unuka nema razumijevanja za Čilića: Tri i pol žulja nam upravo trljaju o nos, a ovako izgleda stopalo gotovo svake balerine!!

Žuljevi Marina Čilića, zbog kojih u finalu Wimbledona ipak nije pokazao svoju najbolju igru, te medijska reakcija oko zdravstvenih problema našeg najboljeg tenisača toliko su iziritirali Sašu Broz, unuku Josipa Broza Tita, da je odlučila se oglasiti na svom Facebook profilu, a pritom je objavila i prigodnu fotografiju stopala balerine.

– Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake !! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se ‘oprosti’ uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona !!”, napisala je Saša Broz na svom Facebook profilu.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply