Poznati
0

Talijani zgroženi izgledom poznate Hrvatice: ‘Bila si tako lijepa, a sad sličiš na Michaela Jacksona!’

Luigi Favoloso (30), bivši dečko Nine Morić (41), natječe se u novoj sezoni talijanskog Big Brothera, a zagrebačka manekenka s milanskom adresom u utorak navečer nakratko je ušla u BB kuću. Dan poslije Ninina pojavljivanja u realityju, svi su komentirali njezinu zastrašujuću transformaciju. Morić, naime, nikad nije izgledala ovako “plastično”, pa ni ne čudi što […]

Talijani zgroženi izgledom poznate Hrvatice: ‘Bila si tako lijepa, a sad sličiš na Michaela Jacksona!’

Luigi Favoloso (30), bivši dečko Nine Morić (41), natječe se u novoj sezoni talijanskog Big Brothera, a zagrebačka manekenka s milanskom adresom u utorak navečer nakratko je ušla u BB kuću.

Dan poslije Ninina pojavljivanja u realityju, svi su komentirali njezinu zastrašujuću transformaciju. Morić, naime, nikad nije izgledala ovako “plastično”, pa ni ne čudi što su se društvene mreže u rekordnom roku “zažarile” od negativnih komentara.

– Pobogu, što si je ova nekad lijepa žena napravila od lica?! Natečena, neprepoznatljiva… Loša kopija Michaela Jacksona! Gora je od Batmanova Jokera! Mrtva nevjesta, baš kao ona iz filma Tima Burtona! A može proći i kao Cruella de Vil iz ‘101 dalmatinera’ – napisali su zgroženi Talijani.

Morić im je kratko i jasno odgovorila kako “(na svome nosu) nikad ništa nije korigirala”, a vjerujete li joj ili ne, prosudite sami.

Va tutto bene, ma @_nicologrossi_ mollami un attimo… 🙄❤️

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

The only time you have too much fuel is when you are fire 🔥 Just Rock it .😘

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply