Poznati
0

Burna prošlost: Navodni dečko Maje Šuput maltretirao profesora i snimke slao novinarima

Nakon što su Maju Šuput počeli povezivati s mladim Beograđaninom Petrom Đurićem, za njim vlada sve veći interes javnosti. Đurić je otprije poznat srbijanskim medijima, prvenstveno kao sudionik kontroverznog reality showa “Parovi” koji dio srpske javnosti želi ukinuti i zabraniti zbog eksplicitnog sadržaja koji često prikazuje. Đurić je u srpskim medijima završio i 2013. godine, […]

Burna prošlost: Navodni dečko Maje Šuput maltretirao profesora i snimke slao novinarima

Nakon što su Maju Šuput počeli povezivati s mladim Beograđaninom Petrom Đurićem, za njim vlada sve veći interes javnosti. Đurić je otprije poznat srbijanskim medijima, prvenstveno kao sudionik kontroverznog reality showa “Parovi” koji dio srpske javnosti želi ukinuti i zabraniti zbog eksplicitnog sadržaja koji često prikazuje.

Đurić je u srpskim medijima završio i 2013. godine, kada je na svjetlo dana izašla snimka na kojoj učenici maltretiraju profesora povijesti Nebojšu Bazića. Navodno je Đurić sve snimao kamerom te snimku postavio na YouTube i poslao je redakciji Kurira, koja se time bavila 2013 godine.

Nakon što je snimka zgrozila javnost, Đurić je spornu snimku uklonio s YouTubea, a kasnije otišao na studij u Ameriku gdje je igrao i košarku. Kurir piše da mnogi njegovi poznanici svjedoče da je bio jako problematičan u srednjoj školi i da se ponašao bahato i razmaženo, budući da je dijete bogatih roditelja.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply