Poznati
0

Bivša Miss Hrvatske otkrila da se sprema za najvažniji dan u životu, već je isprobala vjenčanice

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić posljednjih je godina nestala iz javnosti, a nedavno smo saznali i zašto. Grdić je u Virovitici gdje živi rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Amber, a kako piše Dnevnik.hr, lijepa manekenka priprema i vjenčanje. Aleks je s višegodišnjim dečkom Markom Šijakovićem u lipnju prošle godina dobila sina Nou te se posvetila […]

Bivša Miss Hrvatske otkrila da se sprema za najvažniji dan u životu, već je isprobala vjenčanice

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić posljednjih je godina nestala iz javnosti, a nedavno smo saznali i zašto. Grdić je u Virovitici gdje živi rodila svoje drugo dijete, djevojčicu Amber, a kako piše Dnevnik.hr, lijepa manekenka priprema i vjenčanje.

Aleks je s višegodišnjim dečkom Markom Šijakovićem u lipnju prošle godina dobila sina Nou te se posvetila obiteljskom životu. Otkako je u njihov život ušla i curica, sretni roditelji imaju pune ruke posla, no to ne znači da su odustali od vjenčanih zavjeta.

Vjenčanje planiraju za šest mjeseci, u proljeće sljedeće godine, a vijest je potvrdila gostujući u emisiji Borisa Kosmača u kojoj je isprobavala vjenčanice.

Kako doznaje Dnevnik.hr, nekadašnja najljepša Hrvatica već je odabrala haljinu za svoj dan iz snova. Riječ je o dugoj vjenčanici dubokog dekoltea ukrašenoj svjetlucavim perlicama.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply