Okulista
0

Nisam kriv, ali ako budem morao u zatvor, napravit ću isto što i general Praljak… Dinamu trebaju novi vlasnici koji će klub voditi bez mene.

Izjave Tjedna: -Šešeljov ispad nije improvizacija, nego dio političkog plana. SAŠA JANKOVIĆ @lider srbijanske opozicije -Zabrinjava indolencija institucija za situaciju u Slavonskom Brodu… Vladao je kaos i postupalo se mimo propisa u izvanrednim situacijama. IVO PEROŠ @naftni stručnjak o onečišćenju vode u tom gradu -Vojislav Šešelj je politički irelevantan faktor prošlosti koji ne može zaustaviti […]

Nisam kriv, ali ako budem morao u zatvor, napravit ću isto  što i general Praljak…  Dinamu trebaju novi vlasnici koji će klub voditi bez mene.

Izjave Tjedna:

-Šešeljov ispad nije improvizacija, nego dio političkog plana.
SAŠA JANKOVIĆ @lider srbijanske opozicije
-Zabrinjava indolencija institucija za situaciju u Slavonskom Brodu… Vladao je kaos i postupalo se mimo propisa u izvanrednim situacijama.
IVO PEROŠ @naftni stručnjak o onečišćenju vode u tom gradu
-Vojislav Šešelj je politički irelevantan faktor prošlosti koji ne može zaustaviti gospodarsku suradnju Hrvatske i Srbije.
LUKA BURILOVIĆ @predsjednik Hrvatske gospodarske komore
-Neznam zašto je Hrvatska zatvorila ured Hrvatske turističke zajednice u Japanu, trebate ga ponovno otvoriti ako želite više turista iz Japana.
KEIJI TAKIGUCHI @japanski veleposlanik u Hrvatskoj
-Nažalost, porezna utaja Luke Modrića tipična je za profesionalne sportaše.
WILLIAM JOHN MORGAN @američki profesor filozofije sporta
-Nisam kriv, ali ako budem morao u zatvor, napravit ću isto što i general Praljak… Dinamu trebaju novi vlasnici koji će klub voditi bez mene.
ZDRAVKO MAMIĆ @savjetnik Dinama, osumnjičen za financijske malverzacije u tom nogometnom klubu

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao dejavu

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply