Ljubav i Seks
0

Znakovi da svog dečka tretiraš kao nesposobno dijete

Jesi li svom dečku cura, ili mama? Ako radiš ove stvari, definitivno se ponašaš kao da ti je sin. Stalno prigovaraš Tebi to možda djeluje kao da ga samo podsjećaš na stvari koje nije napravio, ali njemu djeluje kao da ga podsjećaš na stvari koje nije napravio, zbog čega će završiti u kazni, baš kao […]

Znakovi da svog dečka tretiraš kao nesposobno dijete

Jesi li svom dečku cura, ili mama? Ako radiš ove stvari, definitivno se ponašaš kao da ti je sin.

Stalno prigovaraš

Tebi to možda djeluje kao da ga samo podsjećaš na stvari koje nije napravio, ali njemu djeluje kao da ga podsjećaš na stvari koje nije napravio, zbog čega će završiti u kazni, baš kao kad je bio mali.

Ne vjeruješ da će nešto uspjeti napraviti sam

Većina žena to radi u dobroj namjeri – umjesto da puste frajera da nešto napravi sam, brzo uzimaju stvari u vlastite ruke jer misle da on to neće napraviti dovoljno dobro. Ti misliš da mu radiš uslugu, on samo ima osjećaj da ga smatraš nesposobnim.

Vičeš na njega pred drugima

Još jedna stvar od koje svi imamo traumu iz djetinjstva – vikanje. Ako je tvoj dečko pogriješio do te mjere da to zahtijeva povišeni ton, to je nešto što se rješava u privatnom okruženju. Ako vičeš na njega pred frendovima ili roditeljima, njegovim ili tvojim, definitivno ga ne smatraš ravnopravnim partnerom nego djetetom koje treba disciplinirati.

PODIJELI NA:
  • googleplus
  • linkedin
  • tumblr
  • rss
  • pinterest
  • mail

Napisao tsunami

Komentirano 0 puta

Komentiraj

Svrbi jezik, ha?
Tipkaj!

Leave a Reply